70-годишна почина в дома си в Бургас дни след липосукция

NetNews

70-годишната южноафриканка Рейчъл Глория е открита мъртва тази сутрин в дома си на ул. „Дунав“ 5 в Бургас, научи Флагман.бг.

В момента следствената група в жилището ѝ и прави детайлен оглед.

Глория е намерена от съпруга си в коридора на апартамента с пукната глава.

Нейни близки разказаха, че само преди няколко дни тя се е подложила на липосукция на корема. Избрала уж реномирана клиника и всичко минало гладко. До днес!

Тази сутрин нещо се е случило с Рейчъл. Най-вероятно ѝ прилошало и тя е паднала и си ударила главата. Но не е изключено причината да е много остра коремна болка.

Тялото ще бъде предадено за аутопсия, в момента тече разследване.

Рейчъл е омъжена за бургазлия, който дълги години живял в Южна Африка.

През април м.г. двамата се върнали в България и заживели в жилището в жк „Братя Миладинови“, където искали да изкарат достойните си старини.

Не е ясно защо ѝ е било на мулатката да се подлага на липосукция на корема, тъй като тя и без това е изглеждала много добре физически, казват хора, които я познават.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Певица се ядоса от футболните фенове от финала на Шампионската лига

Певицата Камила Кабейо не остава с добри спомени от участието си във финала на Шампионската лига между Ливърпул и Реал Мадрид. Тя изпълни някои от хитовете си малко преди началото на двубоя. Поради проблемите с влизането на феновете мачът започна с 35-минутно закъснение, както и изпълнението на 25-годишната звезда. Два […]