Apple официално призна за проблеми с екраните на iPhone 12

NetNews

Стартът на продажбите на смартфони от серията iPhone 12 разочарова някои фенове на продуктите на Apple, което се обяснява с дефект, свързан с появата на зелени нюанси на черния екран

Оплакванията за неадекватна работа на екрана започнаха да се появяват почти веднага след началото на продажбите на най-новите "ябълкови" смартфони. Отделни собственици на iPhone 12 отбелязват, че проблемът не е изчезнал дори когато смартфоните им са били заменени с нови в маркови сервизни центрове.

Сега Apple официално призна проблема с екрана и обеща да проведе задълбочено разследване на причината за неизправността. В публично изявление Apple отбеляза, че компанията признава наличието на проблем, при който екраните на смартфоните от линията iPhone 12 могат да светят в зелено и сиво или неочаквано да променят цветовете си.

Apple обаче се ангажира предимно с решаването на проблема чрез пускане на актуализации на софтуера. Доколко ефективни ще бъдат тези мерки обаче, може да покаже единствено задълбочено разследване на истинските причини за ситуацията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов инспектира газов обект (ВИДЕО)

Министър-председателят посети компресорна станция „Расово“. Поредна инспекция на премиера Бойко Борисов на ключов за страната ни газов обект. Министър-председателят посети компресорна станция „Расово“. Това е една от двете компресорни станции, които ще служат за повишаване на налягането по трасето на „Балкански поток“. Другата е „Нова Провадия“. Компресорна станция „Расово” е […]