Apple ще забави новата си операционна система за таблети

NetNews

Всяка година в началото на есента Apple представя новите си смартфони, както и новите операционни системи за телефони и таблети. Тази година също не прави изключение или поне така се смяташе до момента. Според информация на Bloomberg, тази година нещата може да стоят по малко по-различен начин.

Авторитетното издание се позовава на свои източници според които операционната система за таблети ще бъде забавена. Новата iPadOS16 трябваше да дебютира заедно със софтуера за смартфони iOS16, който очакваме да видим през септември.

Това изглежда няма да се случи и таблетите ще получат ежегодното си обновление през октомври. Причините за това са няколко, включително проблеми при разработката, както и доизчистване на някои софтуерни бъгове.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Огнян Стамболиев: "Преводът за мен е родство по избор…"

Огнян Стамболиев е роден през 1947 г. в Русе. Завършил е българска и италианска филология в Софийския университет. Специализирал е румънски език в Букурещкия университет. Критик, журналист, преводач. Автор е на книгите: „Несравнимият Кирил Кръстев“, „Слънчевият тенор Николай Здравков“, „Нова книга за операта“ в два тома, „Книга за оперетата и […]