Apple изпитва проблеми с производството на iPhone 13

NetNews

Кризата с чипове изглежда, че няма да подмине Apple, въпреки, че според различни източници компанията се беше запасила с чипове за производството на iPhone 13. Сега данните обаче показват друго, сочи доклад на Bloomberg.

По план Apple трябваше да произведе около 90 милиона iPhone през последните месеци на 2021 година, като това да отговори на завишеното търсене на устройството, което се очакваше. Кризата с чипове в световен мащаб, обаче ще свали тази бройка до 80 милиона сочат последните данни.

Не можем да кажем, че новината е изненадваща, като се има предвид ситуацията в целия свят и колко индустрии засяга тя. Дори изпълнителният директор – Тим Кук загатна, че това може да се случи, но за сега всичко е под контрол.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пернишки общински съветник пропуснал да декларира къща на Лазурния бряг и над 400 хил. евро

Божидар Живков, общински съветник в Перник, не е декларирал къща, семейна собственост, която заедно със съпругата му притежават във Франция, Манделю Ла Напул – на Лазурния бряг. За имота през април писаха в сайта bird.bg, а КПКОНПИ започна проверка. Комисията на Сотир Цацаров са установили, че имотът е на стойност […]