Apple представи нова версия на iOS 18

NetNews

Присъединяването към бета-програмата за разработчици на iOS 18 тази година може да означава, че ще се сблъскате с някои проблеми – бъгави приложения, изтощаване на батерията и т.н., н все пак това е цената, която плащате за ранен достъп до нови функции.

Добрата новина е, че Apple пусна бета версия 3 на iOS 18 за разработчици, която дава голямо подобрение. Тази актуализация съдържа множество поправки на грешки, които могат да решат някои от проблемите, с които потребителите се сблъскват. Тя също така предлага няколко нови функции:

На първо място, тъмният режим излиза извън рамките на стандартната iOS. Приложения от трети страни вече могат автоматично да преминат в тъмен режим, когато това се случи на вашия iPhone, което създава по-последователен визуален облик.

Второ, сигурността в приложението Wallet се подобрява. Когато добавяте карти, Apple вече може да поиска снимка в реално време, за да потвърди, че сте истинският човек, който подава идентификатора, а не коварен измамник.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Авиационен експерт: Руснаците лъжат нагло! Ударът по болницата в Киев с Х-101 е абсолютно целенасочен (ВИДЕО)

В атаката от 8 юли руските войски съвсем целенасочено са изстреляли ракети по детската болница „Охматдет“ в Киев. Координатите на целта за ракетата са били въведени предварително и в това не е имало участие на пилоти. Това увери авиационният експерт Анатолий Храпчински в коментар за украинската телевизия „Канал 24“. „Руснаците […]