Apple Vision Pro ще се появи по-рано от очакваното

NetNews

Според данни на анализатори от индустрията Apple е на прага на представянето на дългоочакваните очила за виртуална реалност, известни като Vision Pro. Технологичният гигант работи усърдно за това устройството да бъде достъпно за потребителите до края на януари, като планира официалните продажби да започнат през февруари 2024 г.

Както съобщава Марк Гурман, Apple активно ускорява производството на Vision Pro в Китай. За да осигури безпроблемна съвместимост и функционалност, компанията е предприела активни стъпки да се обърне към разработчиците. Apple насърчи разработчиците да тестват приложенията си, използвайки най-новите инструменти, и да представят продуктите си за одобрение, като подчерта важността на оптимизирането на потребителското изживяване на предстоящото устройство.

В допълнение към тези приготовления Apple демонстрира ангажимент към поддръжката на потребителите, като изпраща служители от своите магазини за опит в централата на компанията. Целта на тази инициатива за обучение е персоналът да придобие задълбочени познания за Vision Pro, като обхване различни аспекти, като например поставяне на лентата за глава на устройството и решаване на въпроси, свързани със смяна на предписаните лещи.

Предстоящото пускане на пазара на Vision Pro има значителна тежест за Apple, тъй като бележи въвеждането на първата ѝ самостоятелна продуктова линия след дебюта на Apple Watch през 2015 г. Въпреки че се очаква Vision Pro да бъде с цена около 3500 долара, има индикации, че Apple работи едновременно и по по-бюджетна версия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

София получи пари от държавата за проблемните ВиК проекти

Правителството е отпуснало близо 32.2 млн. лева на Столичната община за разплащането на проблемни ВиК проекти, финансирани с евросредства. Така ще се елиминира опасността местната власт да изгуби средства по проектите заради липса на оборотни средства за разплащане със строителите. Евентуалният провал на тези инвестиции поставяше под риск и възможността […]