Apple Watch 7 е тук, но не какъвто очаквахме

NetNews

Голямото есенно събитие на Apple се състоя през изминалата вечер и макар акцентът да пада върху новите iPhone 13 и iPhone 13 Pro,няколко други устройства също направиха своя дебют по същото време. Едно от тях беше смарт часовникът на Apple, чиято 7 версия бе представена пред широката публика.

Въпреки множеството снимки и слухове, които твърдяха, че Apple Watch Series 7 ще наследи дизайна с плоски страни като при новите iPhone-и, компанията от Купертино изненада всички, когато часовникът се появи с почти същия дизайн, като този при изминалото поколение.

Въпреки, че дизайнът и размерите са почти идентични с тези при Watch Series 6, инженерите на Apple са успели да „разпънат“ дисплея почти до ръба на часовника като по този начин той е пораснал с цели 20%. Също така часовникът вече е по-устойчив на падания и е една идея по-защитен от прах с IP6X защита.

Операционната система също е претърпяла някои промени и устройството вече разполага с пълноразмерна QWERTY клавиатура. Нови пет цвята са налични за 100% рециклируемия алуминиев корпус, а освен него се предлагат версии от стомана и титан. Батерията остава със същия капацитет и позволява 18-часов живот и 33% по-бързо зареждане благодарение на ново USB Type C зарядно. Цените на модела започват от около 340 евро, а първите модели ще пристигнат тази есен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Областната болница в Ямбол на червено, над 2 млн. лв. е загубата до средата на годината

Ямболската областна болница МБАЛ „Св. Пантелеймон” отчита милиони левове загуба. Това става ясно от отговора на здравния министър Стойчо Кацаров до депутата от БСП Кристиан Вигенин относно негово питане за финансовото състояние на лечебното заведение