Астрологични събития през април, които ще донесат радикални промени в живота ни

NetNews

Затъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети в Телец – изглежда, че този месец ще преобърне напълно съдбите ни.

Периоди като този не се случват много често. Броят на астрологичните събития, които могат напълно да променят съдбата на човек през април 2024 г., е просто умопомрачителен.

На 8 април, ще имаме Затъмнение и Новолуние в Овен, които ще бъдат отговорни за доста мощен напредък, свързан с личните интереси. Например, някой може егоистично да реализира свой проект или да започне връзка.

След това, на Деня на авиацията, 12 април, ще има свързване на Меркурий и Слънцето в Овен, което поражда скрити и мистериозни връзки или идеи.

На 18 април Венера се свързва с възела на бъдещето – на този ден много хора могат да срещнат своята сродна душа или да започнат драматични промени в съществуващите отношения.

Но едно от основните събития не само за април, но и за цялата година ще бъде съвпадът на Уран и Юпитер в Телец, заедно със Стелиума на планетите, пише edna.bg. Това е енергия на драстични финансови промени, които могат да засегнат буквално всички хора. Събитието започва на 18 април и ще продължи до 21 април.

А месецът завършва с мощно Пълнолуние в Скорпион на 24 април, което ще бъде свързано с промени във финансовата и интимната сфера. Така че някои могат да имат неочаквани разходи, а други да прекратят дълга интимна връзка.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин ще даде на американците „Пърл Харбър 2.0“, говори се за нападение на Сувалкския коридор

Руският президент Владимир Путин ще даде на американците „Пърл Харбър 2.0“, ако не спрат да си играят политически игри и не осъзнаят, че Украйна е тази, която в момента сдържа руския агресор и защитава Европа. Това каза бившият заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко […]