Asus представи нов геймърски смартфон с 18GB RAM

NetNews

По-рано днес Asus представи два нови смартфона, част от геймърската серия продукти ROG (Republic Of Gamers). Устройствата разполагат с процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и до 18GB RAM памет при Pro версията. И двата модел използват AMOLED дисплей с резолюция от 1080х2448 пиксела и честота на опресняване до 165Hz.


Мястото за съхранение достига до 512GB, а специално разработена система за охлаждане на процесора може да намали работната му температура с до 10 градуса по Целзий. Устройствата пристигат с три камери, 50MP сензор на Sony, 13MP ултраширока камера и 5MP макро оптика. Предната камера е с резолюция от 16MP.

Батерията е с капацитет от 6000мАч, а интересното при нея е, че е разделена на два модула с по 3000мАч капацитет, които могат да се зареждат от два различни порта с до 65W. От Asus предлагат и различни аксесоари за по-реалистично изживяване при гейминг.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Слави Трифонов: По делата им ще ги познаете

Заради действията на Гроздан Караджов, министър в оставка на регионалното развитие от “Има такъв народ”, ще бъде съборен незаконният кей на Ахмед Доган на “Росенец”. Иначе “ние сме ДПС”, а всички останали са “Промяната”. По делата им ще ги познаете. Източник fakti.bg.