Атака с нож в Прага: Нападателят е задържан от чешката полиция

NetNews

В Прага мъж беше задържан от чешката полиция, след като намушка мотоциклетист във врата. Инцидентът, при който още двама души са с леки наранявания, е станал на бензиностанция в Седми квартал на града в следобедните часове.

Нападението е извършено около 15 ч. (16 ч. българско време), предава БТА.

Съобщава се, че нападателят, 52-годишен местен мъж, който по това време е бил под въздействието на алкохол, е влязъл в кавга с шестима лица, което е довело до този акт на насилие.

Причините за агресивното му поведение остават загадка, като властите изключват тероризма като мотив.

За щастие мотоциклетистът, въпреки раната на врата, е без опасност за живота и е откаран веднага в болница. Останалите двама потърпевши са с леки наранявания, но не се нуждаят от медицинска помощ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Виетнам ще бъде домакин на Владимир Путин в знак на уважение към старите връзки, рискувайки да предизвика гнева на Запада

Виетнам се подготви да постеле днес червения килим за Владимир Путин в рамките на посещение, което се разглежда като рекламна акция на руския президент, обвинен във военни престъпления в Украйна, и, същевременно, носи ползи и рискове за комунистическите лидери на Ханой. Очаква се Путин да пристигне късно тази вечер в […]