Audi представи стар модел с ново име

NetNews

През 2019 година на бял свят се появи странно позиционираното Audi A1 Citycraver, което на практика представляваше леко повдигната версия на A1 с допълнително поставени пластмасови елементи за спорна защита върху броните, праговете и калниците. За моделната 2023 година този модел получава своеобразен „фейслифт“, който всъщност не засяга визията, технологиите или задвижването на малкия модел, а единствено името му.

Новото Audi A1 Citycraver вече носи означението Allstreet и запазва всички досегашни опции, които старият модел предлагаше. В родната Германия дори цената от 23 200 евро е запазена, като единствено е променено моделното название в конфигуратора.

А1 Allstreet се предлага с бензинов двигател с механична трансмисия с 5 или 6 предавки или автоматична трансмисия със 7 предавки. Мощността варира от 95 конски сили до 150 конски сили, като при всички варианти, задвижващи са единствено предните гуми.

Както вече знаем, Audi се отказа от модела A1 и това вероятно е последната версия на компактния хечбек, която ще видим. Все още не е ясно кога точно от Инголщат ще „дръпнат шалтера“ на А1, но е ясно, че няма да видим следващо поколение.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Адел и Рич Пол показаха имението си за 58 млн. долара (СНИМКА)

Адел и гаджето ѝ Рич Пол споделиха снимка, на която стоят пред къща, за която се говори, че са избрали за първия си семеен дом. Имението, за което се твърди, че струва 58 милиона долара (47 милиона британски лири), преди е било собственост на холивудския актьор Силвестър Сталоун и се […]