Audi A7 става седан

NetNews

Добре маскирано тестово муле на нова версия на фастбека Audi A7 бе заснето по време на изпитания в Германия. Камуфлажът обаче не скрива главната новост – моделът ще се сдобие с удължена модификация с класическа триобемна каросерия.

Задницата на Audi A7L, както се очаква да бъде наречен седанът, не само е станала по-дълга, а има и съвсем различна линия на покрива без полегатата пета врата. Новата версия най-вероятно е предназначена за пазара в Китай, където си падат не само по удължени модификации, а и по традиционните триобемни каросерии.

Не е изключено в Audi да се опитват да позиционират Audi A7L като по-достъпна алтернатива на флагманската лимузина A8. Новият седан ще се произвежда в съвместния завод на компанията със SAIC.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ и Великобритания търсят споразумение

САЩ и Великобритания са близо до търговско споразумение, съобщи Гардиън. Търговският представител на САЩ Робърт Лайтхайзър води преговорите. Той води разговори с британският министър на международната търговия Лиз Тръс. Възможно е да се договори отмяна на американските мита за британски стоки. Има очакване за възможно споразумение. Британското правителство направи компромис […]