България с тежка загуба на Световното в София

NetNews

Българският национален отбор по хокей на лед претърпя тежка загуба във втория си мач на световното първенство в Дивизия II Група „В“, което се провежда в София. Родните хокеисти отстъпиха на Белгия с 1:11 (0:3, 1:5, 0:3).

Единственото попадение за България беше дело на Иван Ходулов, който се разписа при 1:7 в края на втория период. Той беше точен и при загубата с 1:7 от Грузия в понеделник.

По три гола за успеха на Белгия вкараха Вадим Гайсбрехс и Сам Верелст. Седем от всичките 11 попадения на тима бяха реализирани при числено предимство на леда.

За момента България заема последното шесто място в класирането без спечелен актив. Начело са Белгия и Нова Зеландия с по шест. Днес е почивен на шампионата в „Зимния дворец“, а в четвъртък българските хокеисти срещат новозеландците.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

8 решения на проблемите с наследствен имот

В София има около 300 000 жилищни единици, които седят празни. Голяма част от тях са наследствени имоти, които често остават занемарени, особено в централната част на столицата. Дали причината е липса на консенсус между наследниците, просто незаинтересованост или емиграция, няма значение, тъй като казусът си остава наличен и оказващ […]