Bentley и Adidas с общ проект

NetNews

В последните дни Bentley активизира своята лайфстайл гама и след като ви разказахме за зимните аксесоари на марката, сега британската компания представи стилни обувки, направени заедно с Adidas и популярният дизайнер Доминик Киамброне, популярен още с псевдонима The Surgeon. Новата колекция е вдъхновена от автомобилите на британския производител, превръщайки ги в стилни кецове.

Киамброне е посетил централата на Bentley от където е избрал материали, цветове и елементи от актуалната гама на марката, както и от вътрешно заводското подразделение Mulliner, за да направи обувките, които може да видите на снимките.

Всеки чифт е ръчно направен и включва дизайнерски елементи от интериорите на Bentley, като шевовете по седалките, шевовете на волана и други. Не се споменава каква е цената на обувките, но предполагаме, че тя няма да е много ниска.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Крие ли се "нарцис" сред приятелите ни?

С течение на времето срещаме най-различни личности – всеки със своите особености и характер. Интересно е, че манипулаторите, токсичните и нарцистичните хора много си приличат. Може би всеки от нас има по един такъв човек в живота си, дали е колега, роднина, познат, дори приятел. Има обаче някои „тънки“ моменти, […]