Bentley представи необичайна колекция

NetNews

Bentley пусна колекция от четири плюшени мечета, специално създадени от марката. Всички играчки, облечени в различни персонажи, въплъщават духа на британската компания. В зависимост от модела, цената на играчките е от 65 до 80 британски лири или между 145 и 180 лева. Най-скъпата играчка, наречена Special Edition Signature, представлява мече с вратовръзка, изработено в сиво-зелени цветове.

Колекцията включва мече-механик в бял и зелен гащеризон. В джоба на гърдите на играчката има комплект инструменти. Освен това Bentley показа плюшено мече състезател, облечено в яке бомбър и състезателни очила. Тази играчка отдава почит на спортистите от 20-те и 30-те години на миналия век. Играчката е увита и в шал на точки, подобен на този на сър Хенри „Тим“ Бъркин, създател на легендарния модел Blower.

Колекцията на британския производител се допълва от плюшеното мече Cosy Knit. Героят на играчката, облечен в плетен пуловер и шапка, благодарение на ромбовидната шарка върху дрехите препраща към интериора на автомобилите Bentley. Всяко плюшено мече с височина 40 сантиметра е изработено от първокласни материали.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Иван Гешев създава "Граждански блок"

Категоричният успех на гражданските кандидати на предходния вот е ясен сигнал, че това е напълно възможно и че е дошло времето за създаване на политическа формация от нов тип – гражданска и демократична, каза в Националния пресклуб на БТА бившият главен прокурор Иван Гешев. Затова днес десетки граждански организации създаваме […]