BMW показа велосипед с максимална скорост от 60км/ч

NetNews

Мюнхен, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Освен към нови автомобили, тази година изложението в Мюнхен е насочено към всякакви средства за мобилност, включително различни триколки, скутери, тротинетки и велосипеди. Именно от последните е новото предложение на BMW, което комбинира електрическото задвижване с класическия велосипед.

За разлика от колелото с реактивния двигател за който ви разказахме преди няколко дни, велосипедът на BMW се задвижва изцяло на ток. Според информацията, той може да измине до 300 километра с едно зареждане благодарение на 2000Вч батерия.

Разбира се това е максималният пробег при режима в който максималната скорост е ограничена до 25км/ч, което е и максималната законна скорост в повечето части на Европа. Все пак велосипедът може да достигне до 60км/ч в най-спортния си режим, но за това ще ви трябва специална регистрация и номера, подобни на тези при моторите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Асен Василев към депутатите: Измислянето на приходи е равносилно на взривяването на бюджета

Ако си измисляме приходи – това е равносилно на взривяване на бюджета. Това заяви министърът на финансите Асен Василев от парламентарната трибуна по време на гласуване на бюджета на ДОО. "Здравейте, колеги, ако мога така да се обърна към вас. Имам две реплики към изказването на г-н Цонев. Първата реплика […]