BMW показа новата версия на iDrive

NetNews

В края на миналата година от BMW официално представиха BMW iX, като заедно с него загатнаха и за появата на ново поколение iDrive система и нейната осма версия. Ето че няколко месеца по-късно, вече можем да видим iDrive 8 и знаем повече подробности за него.

Външно може да познаете новата система по двата извити екрана, подобни на тези при Mercedes. Те са с големина от 12.3 инча пред водача и 14.9 инча, помещаващ инфотеймънт системата.

Според германската компания, водачът може да разпознае новата система и по поздрава при запалването на автомобила, както и по футуристичните форми и цветове. Дисплеите предлагат различни изгледи, като са разделени на три основни части. В зависимост от режима в който шофирате и настроението в което сте, може да избирате различен изглед за дисплея пред вас.

С въвеждането на BMW ID, всеки водач може да направи собствен профил с различни настройки и информация за себе си. Нова функция позволява заключването на профила със специален код и той да бъде достъпен само след въвеждането му.

Друго с което от германската компания се хвалят е асистента, който вече може да разпознава все повече команди и разширява значително функционалността си. Според BMW, гласовият асистент ще се адаптира към водача, неговите навици и предпочитания, като дори може да разпознава различни гласове.

Очаква се да видим новата система първо при модела iX, а след това да бъде последван от новото i4, което както ви информирахме по-рано ще дебютира в онлайн премиера утре.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Велизар Енчев: Елена, Иво, с какво ви купиха?

Велизар Енчев коментира гласуването на петимата евродепутати на БСП, които подкрепиха резолюцията, която определя Евросъюза като „зона на свобода за ЛГБТ“ и за всички производни видове, подвидове, полове и полуполове, скрити в абревиатурата на джендър-активистите. Вотът е факт въпреки политиката на българските социалисти, която беше ясно заявена с категоричното отхвърляне […]