BMW: „Използвайте мигачите си.“

NetNews

В интернет пространството съществува битовизмът, че собствениците на BMW не употребяват особено често мигачите си и не веднъж сме попадали на различни шеги по този повод. Изглежда собствениците на коли от марката и дори компанията не се засягат по този въпрос, след като именно от официалния профил на BMW USA в Twitter бе публикувано интересно съобщение.

Use your blinkers.

— BMW USA (@BMWUSA) June 28, 2022

Кратко, точно и ясно, там е написано – „Използвайте мигачите си,“. Не е ясно какво точно е породило тази публикация в социалните мрежи и дали някой от администраторите на профила не е имал директна среща с подобен водач, но изглежда шегата (или пък не) бе приета спокойно и дори позитивно от следващите акаунта и вече може да се похвали с 8.6 хиляди харесвания и над 350 отговора.

Не е изключено тази публикация да отключи подобна самоирония и в профилите на някои от другите марки, след като неведнъж сме виждали размяна на шеги между конкуриращи се брандове в социалните мрежи. Дали това ще стане и сега, предстои да разберем.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Облекчения при издаването на лични документи

На свое заседание Министерският съвет прие проектозакон за изменение и допълнение на Закона за българските лични документи. Целта на въведените промени е улеснение на гражданите при издаването на личните документи. Едно от предложените изменения е отпадането на задължението за смяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство /СУМПС/ при […]