BMW показва практичното М3 през следващия месец?

NetNews

През последните няколко месеца BMW усилено показва снимки и видеа на първото по рода си М3 комби, докато феновете с нетърпение очакват премиерата на модела. На пръв поглед, покритата с маскировъчен камуфлаж кола изглежда готова за дебют, но от баварската марка все още не разкриват по-практичната версия на М3 и М4. Сега близки до марката източници твърдят, че официалната премиера на М3 Touring ще се състои през следващия месец, разкриват от BMWBlog.

Според информацията, спортното комби ще бъде представено в края на месец юни, като това най-вероятно ще се случи след 21 юни. Все още няма официално потвърждение от BMW, но съдейки по това, че моделът изглежда напълно готов за серийно производство, то скорошната дата изобщо не е изненадваща.

Комбито ще наследи дизайна на М3 и М4 с по-големите решетки в предната част, по-широки калници и агресивни брони. Окачването също ще е подобно на това при седана и купето, но вероятно с нови настройки, а добре познатият 3.0-литров бензинов двигател ще работи под предния капак. Комбито вероятно ще се предлага единствено със задвижване на четирите колела и автоматична трансмисия. Очаква се М3 Touring да генерира 510 конски сили и 650 нютон метра.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Рецепта на деня: Адобо - свинско в специална марината

Необходими продукти: 1 кг свинско месо от бут 100 мл чили сос 1 ч. ч. червено вино ½ ч. ч. винен оцет ½ ч. л. смлян черен пипер 1 ч. л. смлян кимион 1 ч. л. бахар на зърна 1 с. л. риган 150 г чесън, ситно нарязан 4 дафинови […]