Боряна Димитрова: Предизборната кампания ще бъде в стил „Бързи и яростни“

NetNews

„Предизборната кампания ще бъде в стил „Бързи и яростни“ и гарнирана с много компромати. За съжаление с кални номера, с това, което хората във всекидневния език наричат ченгесарски номера. С много вътрешни непрекъснати напрежения и непрекъснато повишаване на конфронтацията – до степен хората трудно да се ориентират какви са идеите и политиките.“ Това коментира пред БТВ Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч“ за изборите на 9 юни, които ще бъдат „2 в 1“.

„Бих се радвала кампанията да ме опровергае и да минем в друга стилистика, но това наблюдаваме и към този момент“, посочи Боряна Димитрова.

„Силно скептична съм, че ще се разплетат възлите и за Нотариуса, и за Пепи Еврото, и за „Лукойл“, и за „Турски поток“, допълни още тя.

Според нея губещата страна покрай скандала в митниците са ПП и ДБ.

Очакванията са да има по-висока избирателна активност, отколкото тя би била само при европейски избори.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Жена беше намерена мъртва след садо-мазо секс със съпруга си

Американка беше намерена мъртва в апартамент, след като участвала в „екстремен“ секс, преди полицаите да арестуват съпруга ѝ по време на почивката им в Испания, съобщава „Daily Mail“, цитиран от novini.bg. Тялото на 44-годишната жена е открито в туристически апартамент в Малага на 6 април. Испанската полиция бързо арестува 50-годишния […]