Cashio е новата дигитална платформа за потребителски кредити от ново поколение

NetNews

Днес всеки търси начини да оптимизира времето си! Електронните канали са най-лесният и точен път към това. Вече има платформа, която да отговори на нуждите на съвременния човек – Cashio идва точно навреме, като изцяло дигитална услуга за потребителско кредитиране. Cashio не е бърз кредит, а предлага достъпно финансиране без обезпечения и гаранции, с бързо одобрение и превод на пари в банковата сметка.

Продуктите на Cashio са разработени така, че да отговарят на разнообразни потребности. Двете линии – Fix и Wave – позволяват тегленето на суми от 100 до 5000 лева онлайн, като клиентът сам посочва как ще е най-удобно за него да ползва и погасява, има предимството да избира дата на падеж и да създава собствен електронен профил, от който контролира и управлява кредита си. Това са само част от предимствата на Cashio!

Cashio е дигитален потребителски кредит от ново поколение с гъвкави планове, с които сам определяш кога и колко да връщаш.

* Cashio Wave предоставя кредитен лимит от 100 до 1000 лева за срок от 12 месеца. Именно този план дава на клиента спокойствието да разполага с одобрена сума, която ползва и погасява с произволни вноски, неограничен брой пъти и когато пожелае. Клиентът плаща само за това, което ползва, и получава отново това, което внася! Всяко постъпление е с възможност за ново револвиране. Налично е в личния профил на клиента като допълнителна сума. Тя се усвоява бързо с клик върху бутон и се превежда директно в сметката му. Това, което дава още по-голяма свобода с Cashio Wave, е, че услугата се предоставя изцяло виртуално, без да е необходима нова пластика. Няма такси за издаване, преиздаване и обслужване. Ако си усвоил Cashio Wave, имаш удобството да разполагаш с пари при необходимост в рамките на цяла година.

* От 100 до 5000 лева предоставя Cashio Fix. Чрез него всеки потребител може да изтегли желаната от него сума, като я погасява с равни фиксирани вноски всеки месец със срок от 3 до 24 месеца. Тази услуга позволява на клиентите да имат ясна представа за размера на месечния си разход и по-лесно да планират бюджета си.

Cashio държи на бързината и лекотата на работното място, затова и целта му е да създаде спокойствие и сигурност у клиентите, като предлага иновативни решения за достъпно финансиране директно от телефона или компютъра. Компанията се стреми да даде възможност на хората от ново поколение, които работят изцяло онлайн и търсят безопасни решения, да теглят удобната за тях сума независимо дали притежават собствен бизнес, работят на постоянен договор или са фрийлансъри.

Cashio предвижда нуждите на всеки един от клиентите си, което я прави точната платформа за всякакъв вид финансови потребности. Брандът се отличава и визуално от всичко познато на пазара, като преобръща представите за кредитиране с модерно потребителско преживяване. Част от идентичността на бранда е отличаващият се и лесно разпознаваемо звук „точно на пари“, който да напомня, че Cashio и финансовите решения, които предлага, са на клик разстояние. Можеш да го чуеш по радиото, в официалния сайт на Cashio и на други изненадващи места.

А сега нещо точно за теб! Всеки, кандидатствал и усвоил кредит през сайта Cashio.bg в периода от 10.11.2020 г. до 31.12.2020 г., получава шанса да се сдобие с някои от най-търсените и модерни устройства от ново поколение, а именно: Samsung Galaxy Z-Flip или Bluetooth слушалки Samsung Galaxy Buds. Общите условия на кампанията можеш да видиш на сайта на компанията.

Запомни Cashio – дигитален потребителски кредит ТОЧНО ЗА ТЕБ!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Двама души бяха убити в американска църква

Двама души са починали при нападение с нож в църква в Сан Хосе, Калифорния, предаде AP. Вследствие на атаката има и ранени, някои от тях тежко. Това съобщиха в Туитър полицията и кметът на града Сам Ликардо, цитирани от информационната агенция, съобщи Новини.бг. Според медията и властите по случая е […]