CaughtOffside: Роналдо е на 99% пред трансфер в Спортинг

NetNews

Сагата около Кристияно Роналдо изглежда е към своя край, ако можем да се доверим на трансферния радар CaughtOffside. Оттам твърдят, че той е на 99% сигурен за сделка със Спортинг Лисабон.

37-годишният нападател работи вече два месеца по напускането на Манчестър Юнайтед, след като клубът не се класира за Шампионската лига през този сезон.

Агентът му – Жорже Мендес, обиколи на практика всички елитни тимове в последните седмици, но никой не се оказа готов, за да плаща колосалната му заплата.

Предстои да видим дали информацията на изданието ще се потвърди, като се очакват официални новини в рамките на следващите 24 часа.

Междувременно по-рано днес Спортинг се озова в една група в Шампионската лига с Айнтрахт Франкфурт, Олимпик Марсилия и Тотнъм Хотспър.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Направиха повторен оглед на фаталния участък на катастрофата с македонски автобус на „Струма“

Вещо лице извърши повторен оглед на мястото на жестоката катастрофа на магистрала „Струма“, при която в края на миналата година загинаха 46 души, съобщи БНТ. По искане на пострадалите и на близките на загиналите бяха направени замервания на пътния участък, за да се установи има ли нарушения в него, които […]