Чисто нова тротинетка бе размазана от черен джип, но Пътна полиция не състави протокол за ПТП

NetNews

Автомобил размаза чисто нова тротинетка на кръстовище в София, съобщи Нова телевизия. Шофьорът на колата минал през тротинетката и продължил по пътя си. Потърпевшият звъннал на КАТ, но протокол за ПТП не бил съставен.

„Историята започна две преки преди кръстовището. Видях, че зад мен излиза черен джип. Карах с по-ниска скорост, защото все пак се движех по квартална уличка. Имаше и паркирани коли от двете страни и нямаше къде да отбия, за да го пропусна. Това обаче явно не се хареса на водача на автомобила. Започна да форсира зад мен двигателя и да кара плътно зад мен. Стигнах до кръстовището, за да мога да го пропусна и да се огледам, защото все пак се намираме на пряка”. Това разказа потърпевшият Иванов.

По думите му водачът на колата прегазил тротинетката, след което започнал да отправя обиди. След това шофьорът избягал.

„Аз позвъних на 112 и извиках полиция. Малко преди да дойде патрулът обаче шофьорът се върна. Аз чаках на мястото с няколко души от близкото кафе, които ми дадоха записи от охранителните камери. Екипът на полицията реално не беше от катаджии. те бяха изпратени, за да няма саморазправа. Когато дойдоха от КАТ, казаха, че няма ПТП, тъй като моята тротинетка не е регистрирана и трябва аз да съм пострадал и да е извикана линейка, за да ми издадат протокол”, заяви той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Левски вади пари за халф от чужбина

В Левски са решени да извадят средства, за да се подсилят с полузащитник. На „Герена“ смятат позицията в средата на терена за ключова, като „сините“ търсят качествен чужденец. Треньорът Станислав Генчев на няколко пъти заяви, че не иска количество, а качество в селекцията, и желанието му ще бъде удовлетворено от […]