COVID-19: Русия регистрира нов рекорд

NetNews

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в Русия за последното денонощие нарасна с 24 318, което е рекорд от началото на пандемията, съобщи агенция ТАСС.

Само в Москва новозаразените са 6902. През последното денонощие в страната са починали 461 човека с COVID-19. От началото на епидемията в Русия са били регистрирани 2 039 926 заразени с коронавирус, от които 35 311 са починали.

По данни на национални щаб за борба с разпространението на вируса смъртността от заболяването продължава да е на равнище 1,73 на сто. В световен мащаб броят на заразените от началото на пандемията е близо 57 милиона. Най-много са потвърдените случаи в Съединените щати, Индия, Бразилия, Франция и Русия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

А1 стартира първата истинска 5G мрежа в България

А1 е първият български оператор с мрежа от пето поколение, която в момента покрива централните градски части, основните жилищни квартали и районите с концентрация на бизнес в София. 5G мрежата на телекома използва 5G честоти и оборудване, за да предложи истинските характеристики на новото поколение мобилни мрежи като скорост и […]