Dacia Oroch е странен пикап на базата на Duster

NetNews

Dacia Duster е един от най-популярните кросоувъри в Европа през последните години, но какво ще се случи ако румънската марка реши да пусне на пазара пикап, който да е базиран на Duster. Визуалният отговор на този въпрос е даден от дизайнер с псевдонима Theottle в социалните мрежи, който представя последното поколение на всъдехода с отворено товарно пространство.

Новият пикап е с увеличено междуосие, което позволява увеличаването на мястото за товари в задната част. Разликите със стандартния Duster започват след задните врати, като е запазена линията на модела, но с допълнителни аксесоари за по-добра визия. Стоповете също са различни, както и задната врата.

За донор е използвана първата генерация на предлагания в Южна Америка пикап Renault Oroch. Моделът е непознат в Европа, тъй като не се предлага официално тук. Въпреки това, идеята за евтин пикап на базата на Dacia Duster, изглежда като интересно решение, което може да донесе допълнителни дивиденти на компанията.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Испанска легенда: Кошмарът ми в Монако трябва да приключи!

Легендата на испанския футбол – Франсеск Фабрегас, не възнамерява да спира с футбола, въпреки факта, че не е играл за Монако от септември насам. Той дори заяви пред Daily Mail, че иска този кошмар да приключи и да завърши кариерата си с достойнство. 35-годишният полузащитник получи няколко тежки контузии този […]