Дъщерята на президента показа перфектно тяло на сцената

NetNews

Пред погледа на звездите Захари Бахаров и Самуел Финци дъщерята на президента Румен Радев. Дарина, блесна в постановката „Елементарните частици“ по Мишел Уелбек.

Това бе първо гостуване на завършващата тази година млада актриса в Народния театър. Ролята ѝ не бе централна, но бе изключително характерна. В превъплъщението си Дарина, както и останалите млади момичета, показаха перфектни тела по бански и изрязани сребристи костюми.

Постановката, която е изненадата за сезона, с режисьор Крис Шарков, предизвика 10-минутни бурни аплодисменти. Точният усет на екипа как да се пренесе сцена от романа с неговите над 360 страници в паралелни светове на героите впечатли и публиката, и шефа на Народния театър – Васил Василев, който дойде да види крайния резултат с красивата си жена Надя Дердерян.

„Елементарните частици“ по романа на Мишел Уелбек въздейства на всички с дълбочина и достоверност, чрез лаконична и въздействаща сценична среда, звук и образ. В този „разговор за бъдещето ни като хора“ силна роля изигра и Теодора Духовникова, която даде рамо и на младите си колеги в постановката – Март Димитров, Жаклин Даскалова, Димитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, Елена Иванова, Славена Зайкова и Дарина Радева.

Постановката е социална антиутопия, която поставя въпроса дали в дехуманизиращия се свят човекът запазва свойството си да обича. Отговорът се търсеше чрез пътешествие назад и напред във времето, където водачи освен автора на сценичния текст бяха и актьорите.

„Този спектакъл е посветен на човека“, каза в края Теодора Духовникова. Последваха три биса, а грейналата публика остана да събере и автографи от екипа, пише hotarena.bg.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кой пази хората, които пазят всички останали? Историята на съдия Цариградска

Има една история, покрай която се виждат основните проблеми на българското правосъдие. Това е историята на съдия Владислава Цариградска. Тя е била заплашвана от трима души – от Нотариуса и от двама професионални юристи. Когато тя се оплаква, прокурорите не я чуват. И така цели 5 години. Източник Радио Свободна […]