„Докторе, не искам брак без секс, мъжът ми гледа порно с бременни.“

NetNews

Сексуалният спец Рич Юзуяк даде съвет на жена, която подозирала съпруга си в асексуалност, но прегледала историята на търсенията му в нета и открила порно, което я изненадало, пише Slate.

Жената разказва, че е омъжена от почти две години и със съпруга ѝ имат син на една година. Той обаче не бил спал с нея от година и половина и винаги си намирал оправдания за това. Разговорите и молбите за консултация с лекар не помагали. Мъж твърдял, че няма никакви фетиши, които биха могли да освежат интимността им, не би искал отворена връзка.

Скоро жената открила филми за възрастни в хисторито на браузъра му и се възмутила от намерените порно заявки: оказа се, че мъжът гледа филми за възрастни всеки ден, избирайки истории с измамени съпруги и бременни жени. „Намирам това за странно, защото той отказа да прави секс с мен, след като разбра, че съм бременна. Така че той харесва порно и не е асексуален. Какво друго мога да направя, не искам да живея в брак без секс“, пита тя.

В отговор Юзуяк отбеляза, че някои асексуални гледат порно и му се наслаждават, и съветва жената да помоли съпруга си да изясни дали смята себе си за асексуален. Той похвали усилията на жената да разбере защо партньорът ѝ се държи така. Специалистът предложи да ги насочи към семеен консултант или да се обърнат към идеята за отворена връзка. „Тези опции може да не го устройват отново, но поне могат да създадат място за нова линия на диалог. Може да изглежда преждевременно, но можете също да обсъдите идеята за раздяла поради това несъответствие“, посъветва Юзуяк.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Времето днес, прогноза за петък, 21 юни: Остава слънчево и горещо

Горещо ще се задържи времето и днес, отново в много области в страната е в сила предупреждение от първа степен за високи температури, предаде БНТ. Очакват се между 33 и 38 градуса, в София – 33. В източната половина на страната, където и температурите ще са малко по-ниски ще духа […]