Duster за офроуд с 400 к.с.

NetNews

Специалисти от немското тунинг студио Prior Design представиха проект на екстремна офроуд Dacia Duster. Комплектът Duster 4×4 Offroad Widebody ще бъде наличен през следващата година.

Техническите усъвършенствания на Duster 4×4 Offroad Widebody включват подсилено окачване, както и увеличен с два сантиметра пътен просвет. За преодоляване на още по-трудни офроуд условия Duster е обут със специални гуми BFGoodrich All Terrain T/A.

Екстремният кросоувър е оборудван и с мощна предна броня, допълнителни прагове и арки на колелата, както и защити на задните светлини. В допълнение, в предната част на офроуд Duster-а, тунерите поставят допълнителни LED ленти, а в салона има т.нар. ролкейдж. На покрива е монтиран експедиционен багажник за транспортиране на основни неща за пътуване.

Инженерите не разкриват характеристиките на бъдещата "офроуд резачка". Известно е, че експертите планират да оборудват екстремния кросоувър с двигател, чиято мощност ще бъде 400 конски сили. Дали обаче това ще е нов агрегат или тунинг специалистите ще постигнат такъв показател, като модифицират съществуващите двигатели, остава загадка.

Кога проектът Duster 4×4 Offroad Widebody ще бъде изпълнен изцяло също не е известно, но външните компоненти за настройка, показани на скиците, ще се появят на европейския пазар през 2021 година.

В средата на ноември специалистите от германското студио Prior Design представиха проекта на "асфалтова" Dacia Duster, която получи екстремно широка каросерия. Такъв комплект струва повече от самия кросоувър.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват Борисов за безразсъдно шофиране (ВИДЕО)

Официално Софийска градска прокуратура прави проверка на премиера Бойко Борисов – заради потенциални нарушения на Закона за движение по пътищата. Конкретно – неспазване на маркировка и застрашаване с действията си движението, спиране на непозволено място на магистрала. С това се похвали гражданско движение "БОЕЦ" в своя блог. Става въпрос за […]