Eurosport намери заместник на Борис Бекер заради затвора на германеца

NetNews

Една от най-големите спортни телевизии – Eurosport, официално обяви, че ще смени на анализаторския пулт Борис Бекер, след като германецът официално бе осъден да лежи в британски затвор за укриване на данъци.

От 2017 г. насам той бе основен анализатор за мачовете от Rolland Garros, но по споменатата вече причина това вече няма как да стане.

За целта изданието ще покани друг германец в лицето Александър Зверев, който официално все още не се е отказал от тениса, но по всичко личи е близо до завършека на своята активна спортна кариера.

„Откритото първенство на Франция“ ще се проведе в периода 22 май – 5 юни, като Eurosport ще е една от телевизиите у нас, които ще излъчват турнира.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

При въоръжения грабеж в столичния „Обеля“ са откраднати близо 100 000 лв.

По неофициална информация при въоръжения грабеж днес в столичния кв. „Обеля“ са откраднати около 100 000 лв, съобщават от bTV. Полицията все още издирва извършителите. Нападението е извършено от четирима маскирани в комплекс „Кристал“. Станало е до лизингов автомобил, собственост на 44-годишния Евтим Славков. Бизнесменът е собственик на комплекса. Той […]