Facebook и Instagram скоро може да станат платени

NetNews

Компанията на Марк Зукърбърг – Meta, която е и пряк собственик на всички социални мрежи, които до момента бяха под шапката на Facebook, съвсем скоро може да въведе платен абонамент. Сведенията за това идват от The Verge, които се позовават на свои източници запознати с материята.

Това може да се случи през следващите пет години, като към момента не е съвсем ясно как ще действат тези платени функции. Вероятно е те да бъдат свързани с рекламите, които от Facebook и Instagram показват на потребителите си. Подобна практика се наблюдава при много социални мрежи, включително и Telegram от скоро.

Възможно е потребителите, които плащат такси да имат достъп и до ексклузивно съдържание, както и нови функции, които да бъдат представяни пред тях, преди да бъдат показани на широката публика.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Почина британската кралица

Британската кралица Елизабет Втора почина на 96 години, предадоха британските медии. Тя почина в замъка Балморал (Шотландия), след като здравословното ѝ състояние през последните часове се влоши. Очаквайте подробности! Източник fakti.bg.