Facebook резна рекламите на руски държавни медии

NetNews

Facebook резна рекламите на руски държавни медии

Снимка: БГНЕС

Ръководството на социалната мрежа Facebook забрани на руски държавни медии да показват реклами и да си осигуряват приходи по света, обяви Натаниел Глайхер, ръководител на службата за политика на сигурност.

„Забраняваме на руските държавни медии да пускат реклами и да си осигуряват приходи от нашата платформа по целия свят. Тези промени вече са започнали да влизат в сила и ще продължат през уикенда“, добави Глайхер.

Той подчерта, че специалистите в социалните мрежи ще продължат да придружават публикациите на държавни медии от Руската федерация с подходящи бележки.

Преди това Facebook наложи ограничения върху официалните акаунти на четири руски медии – телевизионния канал „Звезда“, информационната агенция РИА Новости и онлайн платформите Lenta.ru и Gazeta.ru.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Левски взеха заплати преди мача с ЦСКА 1948

Снимка: БГНЕС Футболистите на Левски получиха декемврийските си заплати. Те им бяха изплатени преди визитата на ЦСКА 1948, съобщава „Тема спорт“. Така отборът и част от спортно-техническия щаб имат да взимат само по едно месечно възнаграждение. Не така стоят нещата с треньора Станимир Стоилов. От завръщането си на „Герена“ той […]