Ford показа новия Ranger с американски черти (ВИДЕО)

NetNews

Ford показа кратък клип с новото поколение на пикапа Ranger, който трябва да бъде представен по-късно тази година. Въпреки тежкия камуфлаж, то можем да забележим, че пикапът вече изглежда доста по-широк и „мускулест“ и прилича на по-големия F-150.

Новият модел е разработен в Австралия и най-вероятно ще разчита на подобрена версия на T6 платформата на марката, която също ще открием и при следващото поколение на Volkswagen Amarok.

Освен гамата от бензинови и дизелови двигатели, които ще се предлагат за новия Ranger, за първи път се очаква да бъде представен и plug-in хибриден вариант, който най-вероятно ще дебютира на по-късен етап. Той ще комбинира електрическото задвижване с 2.3-литровият бензинов мотор на марката и най-вероятно ще генерира около 360 конски сили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нискотарифна авиокомпания опита да купи конкурента си

Нискотарифната унгарска компания Wizz Air е предложила на британския си конкурент да го придобие, но е от ЕаѕуЈеt са отказали офертата. Крачката предприета от Wizz Air се тълкува като начин авиопревозвачът да се справи с кризата в резултат на пандемията от коронавируса. Първоначалното предложение на унгарската компания е било да […]