Ford привлече шефа на автомобилния отдел на Apple

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Въпреки, че в последно време слуховете покрай автомобила на Apple стават все повече, то изглежда, че компанията от Купертино ще продължи разработката му с нов шеф на отдела, след като настоящия премина във Ford.

Дъг Фийлд, който последно се занимаваше с проекта за бъдещ автомобил на компанията създала iPhone. Фийлд има стаж и в Tesla, където играе ключова роля в разработката на Model 3, преди да напусне от там през 2018 година.

Сега инженерът ще работи във Ford, където отново ще ръководи отдел в сферата на технологиите. Интересното е, че Фийлд всъщност започва кариерата си във Ford през 1987 година и работи там до 1993 година като инженер по разработките.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Даряваме 50 000 ваксини на РСМ

Дарението от 50 хиляди дози от ваксината срещу Covid-19 на „Пфайзер/Бионтех“ за Република Северна Македония (РСМ) бе окончателно одобрено от Народното събрание. То предизвика и спорове в пленарната зала, но министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров аргументира стъпката с това, че срокът на годност на въпросните дози изтича, а в България […]