Ford представи екстремен всъдеход

NetNews

През изминалата година от Ford възродиха класическия всъдеход Bronco, а през вчерашния ден американците показаха и най-екстремната му версия – Raptor. Тя се отличава с повишен клиренс, по-широка стъпка и повече мощност.

Ford представи екстремен всъдеход

Отличителните елементи във визията на Bronco Raptor са новата решетка с надпис Ford, променените брони и калници, по-големите гуми и джанти и по-високото окачване. Raptor е с 25мм по-широк от стандартния модел и с 12см по-висок. Това е постигнато с ново окачване дело на FOX, което позволява и голям ход на амортисьорите, позволяващ пълно „разкрачване“ на „джипа“ с до 35см.

Ford представи екстремен всъдеход

Под капака на Bronco Raptor работи 3.0-литров бензинов V6 с 400 конски сили, който разбира се задвижва четирите колела. Трансмисията е автоматична с десет предавки, а различни режими на шофиране обещават върхово поведение на различни терени.

Ford представи екстремен всъдеход

Поставете оценка:

4.7

Оценка 4.7 от 12 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Трето полувреме": Редят мач между нашия кабинет и македонския

Снимка: ММС Спортният министър Радостин Василев предложи да се организира приятелски мач между правителствата на България и Северна Македония. Това е станало по време на съвместното заседание на правителствата на двете страни, което се проведе в резиденция „Бояна“. Министърът на младежта и спорта и зам.-министърът на младежта и спорта инж. […]