Galaxy Ring вероятно няма да бъде представен с Galaxy S24

NetNews

Samsung Galaxy Ring, за който се появиха слухове, че ще бъде представен официално през януари 2024 г. със смартфоните от серията Galaxy S24, може би няма да бъде представен тогава. Според настоящата информация, това ще се случи през третото тримесечие на 2024 г. или първото тримесечие на 2025 г., съобщава корейското издание The Elec.

Изданието твърди, че дизайнът на Samsung Galaxy Ring не е финализиран, а пръстенът, в настоящия си вид не поддържа толкова много функции. Samsung Galaxy Ring няма да се продава само в един размер, като според информацията корейската компания работи върху четири размера. Марката си сътрудничи с множество компании за разработването на Galaxy Ring, включително Doosung Tech и Korea Seongjeon.

Източникът твърди, че Samsung планира да представи Galaxy Ring през третото тримесечие на 2024 г. заедно с Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. Това обаче би било възможно само ако Samsung не кандидатства за сертифициране на медицинско устройство за Galaxy Ring, което може да отнеме месеци. Ако го направи, пускането на пазара може да се забави до първото тримесечие на 2025 г.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Володимир Зеленски: "Хамас" и Русия са едно и също зло

Украинският президент Володимир Зеленски призова НАТО да се обедини за борба с тероризма и отбеляза, че тактиката на ХАМАС в Израел е същата като тактиката на Русия срещу Украйна, предава „Украинская правда“, цитирана от агенция Фокус. „Това е едно и също зло и единствената разлика е, че това е терористична […]