Ген. Атанасов: Искаме друг министър на вътрешните работи. Нямаме доверие на Калин Стоянов, доказа, че е пристрастен

NetNews

Ние настояваме президентът да насрочи изборите „две в едно“, за да спестим сто милиона лева на българската държава, каза Атанас Атанасов, председател на „Демократи за силна България“ и един от лидерите в коалицията ПП-ДБ, пред делегатите от Отчетно-изборното събрание на „Продължаваме промяната“, предават от БТА.

Искам оттук да призова и президента, и бъдещия служебен премиер – искаме друг министър на вътрешните работи. Нямаме доверие на Калин Стоянов, той доказа, че е пристрастен, заяви Атанасов. По думите му има достатъчно хора в България, които имат качества и биха били добри министри на вътрешните работи.

„Настояваме да изберете безпристрастен министър на вътрешните работи, за да може да очакваме едни честни избори“, апелира Атанасов.

„Ние ще направим всичко необходимо да убедим българските граждани, че ако те искат промени, трябва да ни дадат властта. Ако българските граждани искат промени, трябва коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ да е първа политическа сила“, заяви той.

Председателят на „Да, България!“ Христо Иванов, който също е един от лидерите в коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“, каза, че с „Продължаваме промяната“ са повече от коалиция. Ние сме отбор. Ние минахме през съмнения, различия, трудни моменти в отношенията. Изработихме невъзможна формула, в която начело застана Николай Денков, и искам искрено да му благодаря за тези месеци, заяви Иванов. Той бе категоричен, че промяната няма алтернатива.

България е второто име на надеждата за всеки един от нас, България е по-голяма от всички нас, посочи Христо Иванов и добави, че това усилие да правят нещата заедно е инвестиция в тази България.

Точно затова ние ще продължим да правим промените, да реформираме страната – срещу нас е моделът на едноличните решения, каза Христо Иванов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Звездна експлозия ще доведе до изгряването на ярка „нова звезда“ за няколко нощи (ВИДЕО)

Небесен танц между две звезди, отдалечени на около 3000 светлинни години, ще доведе до толкова ярка експлозия, че ще може да се наблюдава с просто око в продължение на няколко дни, твърдят астрономи, цитирани от Пи Ей мидия /ДПА. Експлозията на звезда от съзвездието Северна корона (Coronae Borealis), каквато може […]