Google спира поддръжката на две устройства през юли

NetNews

Google обяви, че през месец юли ще спре поддръжката на две от своите устройства. Това са смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL, които бяха представени през 2019 година. Това означава, че смартфоните, които вчера получиха своите майски ъпдейти, ще бъдат обновени още само два пъти, след което няма да получават нова версия на софтуера.

Това не трябва да е изненада за никой, тъй като преди точно три години, когато двата бюджетни смартфона бяха показани пред широката публика, технологичната компания обяви, че те ще получат три години поддръжка на софтуера. Припомняме, че през изминалата година Google представи Pixel 5a, а скоро очакваме да видим и Pixel 6a.

Смартфонът ще е с „орязани“ характеристики в сравнение със стандартния Pixel 6, като това трябва да се отрази и на цената му. Серията „а“ на Google представя по-достъпните смартфони на компанията, чиито цени през последните години, обаче, стават все по-високи.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

БАБХ спря внос на млечни продукти от Турция

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) не допусна внос на над 700 кг млечни продукти на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от агенцията. При извършването на съвместна проверка със служителите на агенция Митници са издадени три протокола за изземване на личен багаж от три леки автомобила, влизащи от Турция. Общото […]