Google Maps заприличва все повече на Instagram

NetNews

Приложението Google Maps вече може да се похвали с още една функция, която е малко по-различна от тези които очакваме от приложение за навигация. Както може да прочетете и в заглавието, приложението все повече започва да прилича на Instagram, след като създателите му добавят различни новости.

Този път, ъпдейтът позволява качването на снимка от дадено място, като с нея ще може да прикачите и малък текст. Внедряването на функцията има за цел да помогне за намирането и разглеждането на различни места от потребителите на приложението, като снимките могат да бъдат качени от посетители или собственици на различни места.

Така например ако сте в даден район, то ще ви излизат различни публикации от забележителности, кафенета, ресторанти и подобни местоположения, заедно с препоръки и снимки от клиенти или собственици на даденото място. Интересното е че подредбата прилича доста на тази на Instagram.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"КУКЕР ДЖАЗ ИЛИ КОГАТО ЯМБОЛ БЕШЕ СТОЛИЦА НА ДЖАЗА В БЪЛГАРИЯ"

Владимир Гаджев и Христо Карастоянов разказаха за корените на джаза в Ямбол и за връзките на тази музика с „Кукерландия“ на срещата „Кукер джаз или когато Ямбол беше столица на джаза в България“, която се състоя в Художествена галерия „Жорж Папазов“ – Ямбол. Двамата писатели и журналисти споделиха спомените си […]