GoPro представи най-новата си екшън камера

NetNews

Една от най-популярните марки в света на екшън камерите – GoPro, представи своят нов модел Hero10. Моделът, който на външен вид е идентичен с Hero9 се възползва от редица подобрения при заснемане.

Сензорът е с резолюция от 23.6MP и според GoPro предлага много по-добро заснемане при слаба осветеност. Камерата поддържа резолюция на запис до 5.3K с до 60 кадъра в секунда, както и 4К до 120 кадъра в секунда и 2.7К до 240 кадъра в секунда.

Подобрен е и процесорът, който обещава намаляване на шума, до два пъти по-бърз алгоритъм за видеата, както и подобрени цветове. Функция, която може да е полезна на влогърите и инфлуенсърите е споделянето на живо директно от камерата с до 1080p и стабилизация Hypersmooth.

Както и при предишни версии, камерата има различни режими на работа, а батерията е с капацитет от 1720mAh и се зарежда чрез USB Type-C кабел. Цената на модела започва от 580 евро и вече е налична в онлайн магазина на GoPro

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Недекларирани 127 600 долара хванаха митничарите на "Капитан Андреево"

Недекларирани 127 600 долара хванаха митничарите на "Капитан Андреево". Левовата равностойност на парите е 211 065. Акцията е на екипи от Териториална дирекция Митница Бургас. На 16.09.2021 г., около 09.30 часа, на "Капитан Андреево" пристига влекач марка „DAF“ и прикачено ремарке с турска регистрация, управляван от беларуски гражданин. Товарният автомобил, […]