Honda показа интериора на новто HR-V

NetNews

До премиерата на новата Honda HR-V остават малко над две седмици, но това не попречи на PR-отдела на марката да покаже няколко тийзера, в които уж съвсем случайно се вижда част от интериора на обновения модел на марката.

Най-забележим е дисплеят на инфотеймънт системата, който вече се показва над таблото и доста напомня този на Toyota. Тайна за сега остава големината му или поне в следващите две седмици, но по всичко личи че поддръжката на Apple Car Play ще е налична, както и най-вероятно тази на Android Auto.

Дисплеят ще разполага с тъчскрийн функция, като това не пречи на японската компания да изведе няколко бутона за бърз достъп, макар и те да ни се струват такива с чувстителност на допир. Въпреки дигитализацията, от компанията все пак са решили да оставят няколко традиционни врътки, като тези за температурата на климатроника в долната част на таблото и тази за увеличаване и намаляне на звука,

Всичко това може само да ни радва във времена в които от всяка нова кола виждаме само екрани, таблети и няколко менюта и под-менюта за основни функции на автомобила.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Постоянен арест за мъжа от село Бутан, обвинен в убийството на жена

Окръженият съд във Враца постанови днес най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо В. Д. от село Бутан, който е обвинен в умишленото убийство на Х. Х., жителка на Перник, съобщиха от съда. Мъжът е обвинен, че е убил жената на 13 октомври 2020 година в ползвана от него […]