Honda показа нов модел косачка-робот (ВИДЕО)

NetNews

В последната година "умните" прахосмукачки стават все по-популярни и достъпни за хората, а ето че от Honda предлагат подобно решение при косачките с представянето на нов модел косачка-робот. Grass Miimo е подобрена версия на модела от 2017 година с цена от 2500 долара.

С едно зареждане могат да се обхванат площи с големина до 4 декара (4000кв.м.), а височината на тревата не трябва да надвишава повече от 10см. Теренът също не трябва да е много разнообразен, като се допускат наклони с ъгъл до 25 градуса, но при повече Honda-та ще се затрудни.

Зареждането е чрез специална станция, която може да се монтира външно, а когато батерията на косачката достигне ниско ниво, тя автоматично се придвижва към нея и се зарежда, след което продължава с работата си. Могат да бъдат задавани различни таймери за работа, а от Honda обещават ниски нива на шум за работа и през късните часове на денонощието.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СНИМКА от родния Северозапад изуми интернет, потребители питат - това Япония ли е?

Снимка от България напомни за популярни фотографии от Япония. Става въпрос за количество паднал сняг и почистване на пътя в района на хижа Пършевица. На кадър, публикуван в социалните мрежи, се вижда няколко метрова стена от сняг, която обгражда почистеното шосе. Подобни кадри, но от Япония, са изключително популярни в […]