Huawei се похвали с над 70 милиона инсталации на новата си операционна система

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

След като през 2019 година от Huawei бяха принудени да се откажат от услугите на Google, включително и магазинът за приложения Google Play Store, както и редица други приложения, китайската компания реши да представи своя операционна система, която към момента е достъпна само на устройства от марката.

Операционната система Harmony OS, която по план трябваше да се използва за други електронни устройства бързо влезе в употреба през 2019 година, а наскоро дори получи и официален ъпдейт и нова втора версия.

От Huawei побързаха да се похвалят с добрите резултати, които са постигнали и в рамките на сравнително кратко време. През последните три месеца над 70 милиона потребители са обновили операционната си система до Harmony OS2, а обновените устройства трябва да достигнат 100 милиона до края на годината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Свиленски: Подкрепя ли Радев партия на министрите си срещу БСП?

"С изявлението на премиера Стефан Янев е факт, че се готви политически проект на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Тук е много интересна позицията на президента Радев, защото премиерът и двамата министри са назначени от него. Той подкрепя ли този проект и действията на премиера, който казва, че би […]