Huawei увеличава двойно паметта на стари смартфони

NetNews

Преди няколко дни от Huawei организираха събитие в центъра на което беше представянето на новите смартфони P50 и Р50 Prо, но освен тях от китайската компания анонсираха и някои други новини, които може да са полезни за собственици на по-стари устройства.

Специална програма ще позволи на притежатели на смартфони от сериите Mate, P и Nova да разширят паметта за съхранение на своите устройства, като това ще струва около 50 евро и за момента е налично само в Китай. Очаква се скоро програмата да бъде налична и за други части на света в допълнение с новата операционна система Harmony.

Устройствата, които първи могат да се възползват от увеличената памет са Mate 9, Mate 10, Mate 20, Mate 30, P10, P20 и P30. Тяхното място за съхранение ще се увеличи двойно, което означава, че потребители с 64GB памет ще получат 128GB, а тези със 128 ще надградят до 256GB и т.н. Останалата част от устройствата ще бъдат достъпни за ъпгрейд към края на тази година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов нарече Кирил Петков "измамник" и се отметна за "Има такъв народ"

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш. Той излъчва на живо във Фейсбук въпросната си визита. Припомняме, че към края на юли ураганeн вятър отнесe покриви на къщи в софийското село. Изпълнителната комисия на ГЕРБ отпусна от партийната субсидия 100 000 лева, за да помогнат за справяне […]