Huwaei представя флагмана си преди iPhone 14

NetNews

По-рано днес Huawei обяви, че ще представи флагманския си смартфон Mate 50 на 6 септември тази година по време на специално онлайн събитие. Премиерата на устройството е планирана, за да покаже китайската версия на смартфона, докато световната премиера вероятно ще се състои на по-късен етап.

Очаква се от Huawei да представят Mate 50E, vanilia Mate 50, Mate 50 Pro, както и специално разработен Mate 50 Porsche Design RS. Устройствата ще разполагат с нов процесор, като ще запазят дизайна, подобен на този на предходното поколение устройства.

Премиерата ще се състои ден преди тази на iPhone 14, който се очаква да дебютира ден по-късно на 7 септември. Американската компания все още не е потвърдила официално датата, но все повече слухове и вътрешни хора сочат именно нея.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Палестинци излетяха от израелско летище

Няколко десетки палестинци днес излетяха към Кипър от летище в Южен Израел като част от пилотна програма, позволяваща на палестинци от окупирания Западен бряг да летят в чужбина, предаде Асошиейтед прес. Ходът беше част от поредица жестове, които Израел каза, че прави, за да подобри условията за живот на палестинците […]