Hyundai: Летящите коли идват до края на десетилетието

NetNews

Докато повечето производители на автомобили си поставят за цел да произвеждат коли без вредни емисии през 2030 година, то от Hyundai мислят малко по-мащабно и твърдят, че в началото на новото десетилетие ще видим летящи автомобили. Това заяви шефът на европейското подразделение на марката, като разкри, че от там правят и редица инвестиции в тази посока.

От корейската компания вярват, че това наистина е част от бъдещето и изглежда наистина се работи в тази посока. Преди време ви разказахме за проект на Hyundai, който предвижда през 2025 година, компанията да разчита на летящи автомобили за полети в Америка.

Според директора на Hyundai Europe, въздушния градски транспорт с автомобили ще стане част от това десетилетие със сигурност, като ще предлага добри възможности за освобождаване на трафика в градовете, а също така ще помага и с вредните емисии.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стартира предлагането на кредити по новата Програма „Възстановяване“

Fibank е сред първите финансови институции в страната, които се включват в обявената от правителството Програма „Възстановяване“. Считано от 1 юли 2021 г. малките и средни предприятия (МСП) ще могат да получат финансиране от банката за преодоляване на последствията от COVID-19, репозициониране и разширяване на дейността. В рамките на програмата […]