Ikea премахва мебелите ви и поставя свои в най-новото си приложение

NetNews

Ikea представи новото си приложение – Kreativ Scene Scanner, което позволява виртуално обзавеждане на собствения ви дом с продукти от популярната верига магазини. Към момента приложението е налично само за продукти на Apple, но съвсем скоро се очаква да бъде разработена и версия за Android, която да работи с различни от iPhone и iPad устройства. Софтуерът работи на всички смартфони от гамата на Apple, независимо дали те са оборудвани с LiDAR сензор.

Първоначално приложението ви моли да направите няколко снимки на дома си, а след това да сканирате цялото пространство с различни движения, за да бъдат събрани повече данни. След като сканира мястото, приложението изтрива настоящите мебели и ви дава възможност да ги замените с нови.

Може да избирате различно обзавеждане от гамата на Ikea и да поръчате мебелите директно чрез приложението. Ако се страхувате или не искате да заснемате дома си, компанията дава възможност да използвате 50 виртуални сцени, за да комбинирате различните мебели и обзавеждане.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Правителството падна

Правителството на Кирил Петков не оцеля след вота на недоверие, внесен от ГЕРБ. На заседанието се регистрираха 181 депутати – 67 от ПП, 59 от ГЕРБ-СДС 34 от БСП 26 от ДПС, 16 от ДБ и 13 от „Възраждане“. Източник fakti.bg.