Илхан Кючюк за изключването на 17-те от ДПС: Пореден потресаващ акт на еднолично управление. Нетърпимо

NetNews

„Нетърпимо. Пореден потресаващ акт на еднолично управление – 17-те народни представители на ДПС са изключени от ПГ. ДПС изключва председателя си Джевдет Чакъров както и останалите 16 депутати, които участваха в срещата с Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Кога ще се събудим?!“ Това написа на страницата си във Фейсбук Илхан Кючюк – евродепутат, избран от листата на ДПС, зам.-председател на ДПС и съпредседател на Алианса на либералите и демократите за Европа, цитиран от БТА.

Миналата седмица народните представители, които бяха изключени днес от ПГ на ДПС, излязоха с отворено писмо, в което заявяват, че те са за „единство и заедност“ на ДПС под ръководството на почетния председател Ахмед Доган. От изключените днес от групата, под писмото не се е подписал само Павлин Кръстев.

По-рано от ПГ на ДПС бяха изключени Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Айсел Руфад, а Филиз Хюсменова подаде оставка като народен представител от Варна.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обявиха реферите за финала на ЕВРО 2024

Французинът Франсоа Летексие ще ръководи финала на Евро 2024 между Испания и Англия. Големият сблъсък е в неделя от 22:00 часа на „Олимпиящадион“ в Берлин. 38-годишният съдия е свирил три мача на турнира до момента- Испания – Грузия, Дания – Сърбия и Хърватия – Албания. Той беше и четвърти съдия […]