Интензивен трафик на камиони по границата с Румъния

NetNews

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове с Румъния, съобщават на интернет страницата си от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР по данни към 06:00 часа тази сутрин, предаде БТА.

Движението е интензивно на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „Крадам“, „Видин“ и „Оряхово“.

На границата с Гърция движението се осъществява нормално на всички гранични пунктове. През ГКПП „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата със Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични пунктове, допълват от „Гранична полиция“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бой на Несебър - Атлетик Куклен, футболист е с 4 шева

Футболистът на Атлетик Куклен Виделен Сердарски e с 4 шева, след като му бе нанесен побой на полувремето при гостуването на Несебър в Югоизточната Трета лига. Заради това съотборниците му са отказали да излязат за второто полувреме и мачът бе прекратен при 0:0, пише 24 часа. Двубоят е спран и […]