iPad най-после получи тази функция от iPhone

NetNews

Apple въведе една от най-разглежданите функции на iPhone в новите iPad Pro M4 (2024) и iPad Air M2 (2024). Това е опцията Battery Health, която за първи път се появява в таблет на марката Потребителите вече не са ограничени до използването на приложенията на трети страни, а могат безпроблемно да следят състоянието на батерията на своето устройство директно в операционната система,.

Подобно на iPhone, така и тук опцията може да бъде открита в менюто за настройки в категорията Battery. От там потребителите могат да открият състоянието на батерията, както и нейния капацитет в проценти.

През годините това е предизвиквало много спорове и дискусии във форумите и групите на марката, но все пак дава представа за това какво може да очаква собственика.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обяснено в две минути. Какво се случва в Грузия

Десетки хиляди протестиращи, арести, бой, сълзотворен газ и водни оръдия, атаки срещу парламента. Това е ежедневието в Тбилиси от месец. Протестите са срещу закон, повтарящ руското законодателство за „чуждестранните агенти“. Той беше окончателно приет на 14 май. Как се стигна дотук и какво следва? Източник Радио Свободна Европа / Уведомете […]