iPhone ще ви помага да заспивате по-лесно с тази функция

NetNews

Apple добави нова функция, която според описанието трябва да помага за по-лесно заспиване. Потребители забелязаха, че са получили нова опция в настройките, без от Apple да са „вдигали“ много шум около нея.

Така нареченият звуков генератор е достъпен след ъпдейт към iOS 15 и функциите му както най-вероятно може да предположите от името му е да симулира няколко специфични звука. Много хора описват тези звуци като успокояващи и отпускащи, което е и причината поради която компанията от Купертино е избрала да ги добави.

За да активирате функцията трябва да отидете в менюто „Settings” > “Accessibility” > “Audio/Visual” > “Background Sounds” и от там да изберете най-подходящия звук между 6 различни опции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Калоян Методиев: Шансовете на Радев за втори мандат намаляват всеки ден

Шансовете на Румен Радев за втори мандат намаляват с всеки ден. По-скоро няма да бъде избран. Една по една партиите, които го подкрепяха, се отказват от него“. Това прогнозира пред БНР политологът Калоян Методиев, бивш шеф на кабинета на президента Румен Радев. По думите му Радев лавира между две посолства […]